Cumartesi, Eylül 04, 2010

"Yol Dediğimiz Şey Tereddütten İbaret"(F.Kafka)


Her yüzüne tahammül edebildiğim Dostum.Seviyesizliğin en güzel hali.Gül cemalini tam 1 yıl önce bugün gördüm.Nereye gidersem gideyim , bana kattıklarını ömür boyu ruhumda taşıyacağım.İyi ki varsın …

3 yorum:

elegimsagma dedi ki...

sevgili dişi geyik,
masalima biraktigin guzel yorum ve enfes dilekler icin tesekkurler.. bos zamanda yapilabilecek en guzel seylerden biri bloglari didiklemek bence de, tadini cikar :) oyle bir kesisim kumesi oldugumun sanirim ben de farkindayim, bunu belirtmen de niyeyse cok hosuma gitti; ben blogu acmadan once buyuk bir ekibin blogu vardı ben onlardan edindim bu fikri ve benden sonra da epey arkadas blog acti filan derken.. bilemedim aciklamasi bu olur mu.. her neyse, eski ama ozel bir post'a biraktigin yorum bana bir heves yazdigim gunleri animsatti, burnumda tüttü blogum, birazdan bir seyler yazicam sanirim.. :) tesekkur ve sevgilerimle..
rabia

Dişi Geyik dedi ki...

Sevgili Rabia ,

Sanırım alttaki evlilik karşıtı ve üstteki siyasi içerikli yazılardansa;bu duygu yüklü başlık altına yazmayı uygun buldun:)

Açıklamaya ne hacet;öyle bir insan güruhunun içine daldım ki,vay başıma gelenler.Labirent gibi.Her durduğum nokta,ayrı bir derya,deniz.Gerçek hayatta da arkadaş mısınız,yoksa bloglar aracılığıyla mı iletişim halindesiniz halen tam manasıyla çözemesem de,son derece keyif alarak okuyorum.Bazen duraklamaya geçse de insan,yazmak güzel şey, meramını anlatabilmek.Bende hevesle bekliyorum yazılarını.

Bu arada “Koptum geliyorum” başlıklı yazına istinaden,yaz da bitmesine rağmen;çok ağır ilaçlar kullanmıyor,haşlanmış yumurtayı seviyor (ıykk) ve aç yaşamayı göze alıyorsan soruna kökten çözüm olacak 13 günlük bir formül mevzu bahis.(Bitkisel içerikli doğal tabletlerin reklam sloganı gibi oldu:))”13 günden ne olacak canım amaaaan” deme ,dilini ısır.

Yaşadığımız pek samimiyetsiz dünyada,burun sızlatan masalına bayıldım.Siz esasların duruşu,mutluluğu ve esas oğlanın yaratıcılığı daim,hayal ettiğiniz her şey gerçek olsun.Sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

herşey olur, don't panic :)